Multifunktionell och välbalanserad rockard i tre olika storlekar, från ponny till stor häst.  Denna passar för cob.

Passar bra för inkörning, träning och sportkörning. Justerbara skaklar för att passa olika hästar med bekväma och lättrullade luftgummihjul. 

Val som är standard för modell:

  • 100 kg 
  • Luftgummihjul 
  • Broms bak 
  • Lackad i valfri RAL-kulör 
  • Individuella skaklar 
  • Spårvidd 125 cm 

Annan utrustning finns som tillval, som till exempel spårvidd 138 cm, hårdgummihjul mm.
Broms ingår på alla våra vagnar.
Vagnarna på bilderna kan vara extrautrustade.

Beställningsvara, leveranstid ca 7-8 veckor

KUTZMANN SC
KUTZMANN är ett litet familjeföretag beläget i Polen. Ägaren Simon tillsammans med sina två söner Marek och Maciej är involverade i hela produktionsprocessen för att säkerställa kvalitén. Företaget sysselsätter 25-30 anställda och årligen produceras cirka 300 vagnar här. Fabriken har två inriktningar, vagnar samt stallinredning. Det finns en butik i Gora, Polen.

Varje dag arbetar fabriken med beprövad teknik samt senaste nyheterna om teknik och vetenskap för att kunna leverera säkra och moderna vagnar. Målet är att göra vagnarna lätta att underhålla, så kunderna kommer att njuta av dem länge.
Säkra och moderna vagnar är ledordet.

Ett utbud av små och flexibla maskiner, samt stora och moderna maskiner, möjliggör för fabriken att hantera allt i från enskilda beställningar till stora kvantiteter.
Kutzmann lyssnar gärna till dina specifika behov, saknar du något tillbehör eller har egna önskemål om din vagns utseende? Prata gärna med oss så hjälper vi dig att tillsammans med Kutzmann ta fram en vagn utifrån dina behov.

error: Innehållet Är Skyddat